Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Smart oppbevaring i alle hjem


Mangel på lagringsplass er vanlig i alt fra moderne hus til gamle villaer fra 30-tallet. De fleste av oss ser ut til å mangle oppbevaringsplass i noen av hjemmets rom, i ganga, soverommet, barnerommet eller stuen. Og selvfølgelig er det slik at du aldri kan få nok lagringsplass. Bli inspirert her og ta tak i lagringsbehovene dine nå.

 
https://www.grontfokus.no/garderober/skyved--rsgarderober/
SKYVEDØRSGARDEROBER

Finn den ledige plassen

Finn lagringsplasser du ikke visste at du hadde. Har du en vegg som ikke er i bruk eller litt plass under et skråtak? Da kan du enkelt lage oppbevaringsplass med skyvedører.

Hvorfor ikke starte med soverommet og skape en rolig atmosfære der først. Bruk hele arealet fra gulv til tak til lagringsplass. Rommet føles harmonisk og du kan sove enda bedre.

https://www.grontfokus.no/garderober/garderober/
GARDEROBESKAP

Tenk på helheten

Et rom føles ofte både mindre og overmøblert, hvis du har opprettet mange typer forskjellige lagringsplasser. Hopp heller over kommoden og alle hyllene, og invester i stedet i et helhetlig garderobeskap som har svært mye lagringsplass. Det blir penere, ryddigere og får ikke rommet til å se mindre ut.


https://www.grontfokus.no/inspirasjon/oppbevaring/garderobe-gang-10-tips
OPPBEVARING I GANG


5 ting å tenke på!

  • Tenk først gjennom hvordan bruker du ganga i dag.
  • Finn så en vegg og utnytt hele høyden fra gulv til tak.
  • Innred med nødvendige kurver og klesstenger.
  • Inkluder en speildør av åpenbare grunner.
  • Gjør det enkelt for alle å bruke garderoben.

https://www.grontfokus.no/garderober/skyved--rsgarderober/?sfilter_39=142
INSPIRASJON

Kikk inn i gangen hjemme hos Therese

Siden gangen er det første man blir møtt av, ønsket vi en smart og stilig løsning som «sluker» mye, ettersom vi er mange i familien. Vi ble umiddelbart hekta på London skyvedørsgarderobe! - Therese
 
Les mer og bli inspirert av Thereses fine bilder her.
Følg Therese på instagram @by_therese_

https://www.grontfokus.no/garderober/stil-skyved--rsgarderober/
SKYVEDØRSGARDEROBER

Lagringsplass i skandinavisk design

Vår egen designer har skapt kolleksjonen Stil, som kommer med ekstra solide skyvedører. I sitt eksklusive skandinaviske design tilbys rene linjer og elegante former. De innfreste håndtakene gir et diskret inntrykk i vakker eikefiner.

Svenskprodusert og skandinavisk design på sitt beste.

https://www.grontfokus.no/garderober/garderober/
GARDEROBESKAP

EN TANKE BAK HVER DETALJ

Garderobe med innredning til deg som ikke ønsker skyvedører. En nyhet av førsteklasses kvalitet i alle detaljer - til vår lave pris. Flere ulike kombinasjoner finnes.

https://www.grontfokus.no/garderobe/skyverd%C3%B8rer/stil----antikkhvit--419781
SKYVEDØRSGARDEROBER

SVENSKPRODUSERTE STIL

Den nye eksklusive skyvedørskolleksjonen Stil produseres i Dalarna, Sverige. Designet og utviklet spesielt for deg som vil ha det lille ekstra i hjemmet ditt.

Du kan velge mellom klassisk antikk hvit, trendy stålblå eller stilig antrasittgrå.

https://www.grontfokus.no/garderober/garderobeinnredning/?sfilter_312=6935
GARDEROBEINNREDNING

DRØMMEN OPPFYLLES AV RIKTIG INNREDNING

Lag din egen unike oppbevaringsløsning med Pelly innredning på en enkel måte. Veldig enkelt å montere, og i tillegg så fleksibel at du kan lage en lagringsløsning som virkelig fyller alle dine behov.

Trenger du hjelp til å skape ekstra lagringsplass?

Nå er tiden inne for innendørsprosjekter og vi er klare til å hjelpe deg med å løse plassmangelen din. Finn din nærmeste utstillingsbutikk og få hjelp av våre rådgivare.

  • Skjær gjennom! Alt blir litt enklere hvis du holder garderoben oppdatert. En tommelfingerregel: Hvis du ikke har brukt et plagg på et år - selg eller gi bort.
  • Gjenbruk. Bruk ting du allerede har. En gammel kleshenger i tre kan bli smykkeoppbevaring ved å skru små kroker inn i den.
  • Organiser etter sesong. Legg bort klær og fritidsartikler som ikke er en del av nåværende sesong. Oppbevar dem høyt oppe eller flytt dem til et annet sted.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden