Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

HAGESTUEDRØMMEN BEGYNNER HER

Det skal være enkelt å kjøpe en hagestue. Design hagestuen selv i vårt enkle nettbaserte verktøy eller velg blant våre allerede ferdige pakkeløsninger. Du vil motta et komplett sett som er enkelt å montere, og med Norges beste rådgivere er vi med deg hele veien.

BEGYNN UTFORSKINGEN

FORDELER MED EGENDESIGNET HAGESTUE

Design selv

Design hagestuen din i vårt nettbaserte verktøy. Du bestemmer selv hvordan du vil ha det – uten hjelp fra en arkitekt. Du vil få prisen med en gang, i tillegg til de skisser og mål du trenger.
Til hagestueguiden

Praktisk byggesett

Vi leverer et komplett sett som er fullt tilpasset dine egne valg og som er enkelt å montere. Monteringsanvisninger gir klare og trinnvise instruksjoner.
JA, JEG VIL TESTE DETTE

Gratis rådgiving

Du kan alltid bestille en gratis konsultasjon med våre eksperter på hagestuer. Enten i en av våre butikker eller digitalt på Teams når det passer deg.
BESTILL RÅDGIVING HER

BLI DIN EGEN ARKITEKT

Design hagestuen din i vårt nettbaserte verktøy. Her kan du visualisere og tilpasse hagestuen etter dine ønsker. Når designet er ferdig, vil du på nettsiden vår få et pristilbud på din egen hagestue.
Skulle du trenge hjelp, er det bare å ta kontakt.

SLIK FUNGERER DET

 • Steg 1 – Sesong

  Her velger du selv når du vil bruke hagestuen. Basert på ditt valg, er bestanddelene tilpasset uten at du trenger å tenke på det.

  Sommer - for de som ønsker å sitte i hagestuen på sommeren. Beskytter mot regn og vind og gir mange vakre sommerkvelder.
  Utvidet sommer - med et energiglass for de som ønsker å forlenge sommersesongen en måned i begge ender.
  Vår til høst - hvis du vil nyte hagestuen nesten hele året. Fra den pirrende vårsolen til snøen som igjen henger i luften.
  Hele året - Nyt livet i en helårs hagestue (vinterhage).

 • Steg 2 – Modell

  I en enkel oversikt over valgbare modeller vil du raskt finne din favoritt. Velg en hagestue med saltak, ubrutt tak, fasadepåkoblet eller frittstående. Selvfølgelig er det bilder å se på også, for å få inspirasjon og idéer.

 • Steg 3 – Størrelse

  En hagestue blir raskt det mest verdsatte rommet i huset. Så bestem deg for hvor mange kvadratmeter du trenger.

  Du kan enkelt velge lengde og bredde, og hele tiden se hvor mange kvadratmeter hagestuen din lander på. Et tips er å alltid bygge litt større hvis du kan, for du kommer til å sitte mer i hagestuen enn du trodde på forhånd.

 • Steg 4 – Design

  Nå begynner moroa! Her kan du tilpasse hagestuen din slik at den blir slik du vil ha den – på kun noen få enkle klikk. Tilpass veggene, velg farge på skyvedørene og bestem hva slags tak du vil ha. Deretter kan du velge om du vil ha takrenner, grunnbehandling, vertikale persienner og mer.

 • Steg 5 – Det ferdige resultatet!

  Til slutt får du en oversikt over din nye hagestue, og prisen får du med en gang. I tillegg vil du få alle mål, enkle skisser, tegninger og monteringsanvisninger. Sett hagestuen din i en handlekurv og gå til kassen - drømmen er nær! Eller lagre hagestuen din og fortsett en annen dag, hvis du ikke helt hadde bestem deg enda.

 • Alt det her får du!

  1. En liste over delene som er inkludert - basert på dine valg.
  2. Prisen du ser med en gang. Ingen venting eller vanskelige tilbudsskjema.
  3. Skisser og tegninger med klare indre og ytre mål.
  4. Enkle, tydelige og trinnvise monteringsanvisninger.
  5. Andre greie dokumenter å ha med, som CE-merking og snøsoneklassifisering.

  Skulle du ha behov for enda mer hjelp, er det bare å ta kontakt!

Alltid enkelt og rimelig

Din egen unike hagestue

Din egen unike hagestue

Designet og måltilpasset akkurat som du vil ha det.

Skisser og tegninger er inkludert

Skisser og tegninger er inkludert

Alt fra skisser og tegninger av hagestuen, til målskisser og monteringsanvisninger.

Ingen fordyrende mellomledd

Ingen fordyrende mellomledd

Vi kontrollerer alt fra idé til design og produksjon.

FORSLAG PÅ FERDIGE PAKKELØSNINGER

Storselgere

Feire fasademontert

74.965 kr

fra 58.566 kr

Frittstående

Ønske frittstående

114.640 kr

fra 92.232 kr

Nyhet

Trivelig hagestue i aluminium

138.190 kr

fra 110.552 kr

Vanlige spørsmål og svar

 • Er alt som trengs inkludert i leveransen?

  Du vil motta et komplett byggesett. Dette betyr at både reisverk, eventuelle paneler, profiler, skyvepartier og tak er inkludert sammen med detaljerte monteringsanvisninger. Selvfølgelig er materialer for montering som beslag også inkludert.

  Materialer til et fundamentet er derimot ikke inkludert, men kjøpes lokalt avhengig av den løsningen som er best for deg. Du må også kjøpe skruene som trengs for å feste hagestuen til fundamentet, da disse også må tilpasses det valget du til slutt ender opp med.

  Les mer om mulige løsninger for fundament.

 • Er en hagestue søknadspliktig?

  Trenger jeg byggetillatelse, er et spørsmål de fleste stiller seg selv når de planlegger en hagestue. Svaret kan være både ja og nei, avhengig av hagestuen. Dersom hagestuen skal være fasadepåkoblet må du alltid søke. Dersom hagestuen er frittstående, kan det være du slipper å søke. Kontakt din egen kommune for å høre om det er reguleringer og andre hensyn som må tas i ditt område, og om du er søknadspliktig for akkurat ditt hagestueprosjekt.

 • Er det vanskelig å montere en hagestue?

  Nei, det er ikke vanskelig å montere en hagestue. Å bygge en hagestue selv er en fantastisk følelse, spesielt når den er ferdig. Hagestuen leveres som et praktisk sett med detaljerte instruksjoner som gjør monteringen enkel. Hvis du velger en forhåndskappet reisverk er mye allerede klargjort, noe som gjør arbeidet ditt enda enklere.

  Et godt tips er å være minst to personer, i hvert fall i noen av øyeblikkene. Ikke fordi det er vanskelig, men fordi du kanskje trenger noen flere hender til noen tunge løft.

  Hvis du vil lese mer, kan du ta en titt på vår monteringsskole for noen tips og råd.

  Monteringsskolen finner du her.

 • Hvilken hagestue passer stilmessig best til mitt eget hus?

  I Norge finner du mange forskjellige typer hus. Vi ser alt fra nasjonalromantikk og villaer fra det 20. århundre, til norsk funksjonalisme og modernisme. Vi har laget en oversikt over hvordan du kan matche hagestuen til din hustype, men det er selvsagt ikke noen fasit. Fasiten er det du selv som sitter på, for her er det oftest snakk om smak og behag.

  Ta en titt på våre stilforslag her.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden