Gjør deg klar for våren – stor drivhus og hagestuekampanje Til alle kampanjer

Filter

Nye produkter

Produkt

Sesong

Serie

Skyvbare og faste partier


Det er mange viktige bestanddeler i en hagestue, men det vi selger absolutt mest av er skyvedør. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får utsikt, du får mulighet til å stenge for vind, regn og mygg, samtidig som du kan åpne en skyvedør når solen blir for varm og man trenger å lufte ut.

Skyvedør for alle sesonger

Hos oss finner du skyvedør for sommerbruk, for forlenget sommer, skyvedør for vår til høst, og skyvedør for vinterbruk. Spørsmålet fra oss til kundene blir derfor; når har du planer om å sitte bak din skyvedør? Skal du sitte bak skyvedøren kun på sommeren eller skal du bygge deg en helårs vinterhage? Vår erfaring forteller oss at man bruker hagestuen mer enn planlagt, spesielt hvis det er slik at man kan gå direkte fra stuen og ut i hagestuen via en dør, uten å måtte ta på seg skoene først. Da er det greit å ha planlagt på forhånd hvilken skyvedør du trenger.

Våre bestselgere

Våre kunder kjøper som oftest skyvedør for vår til høst, for her får man mest skyvedør for pengene. Du får en god isolering for sommerhalvåret, samtidig som du får en god pris. Man kan også sitte bak en vår/høst skyvedør på vinteren, men da må man beregne litt fyring. En vår/høst skyvedør er det antatt beste kjøpet, der du for et lite tillegg i prisen, sett i forhold til en ren skyvedør for sommerbruk, får en skyvedør du kan bruke nesten hele året gjennom.

Les mindre

 

POPULÆRE GLASSPARTIER
25% RABATT

Bygg som du vil med glasspartier. Akkurat nå får du 25% rabatt på skyvedører, skyvevinduer og faste glasspartier. Produsert i Sverige for nordiske forhold. Gjelder ikke Isomax Vik. Bestil senest 4. mars.
Sorter etter

14 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden