Gode råd til alle
dine prosjekter

Planlegger du å bygge en hagestue eller å skaffe deg et drivhus? Da er vi her for å hjelpe deg med gode råd! Gjør en avtale via skjemaet for et møte i en av våre utstillingsbutikker - eller velg å bli kontaktet via e-post eller telefon. Fyll ut skjemaet her!

Book et digitalt møte

H
er går du om du trenger hjelp av kundeservice →

Byggeråd

Vi er her for deg! Bestill en trygg og gratis rådgiving med våre eksperter.

Vi kontakter deg for å finne en tid som passer deg.

https://www.grontfokus.no/personopplysninger/

kontakt oss

  • Hvor stor hagestue/drivhus bør jeg investere i?

    Tenk igjennom hvordan du vil bruke hagestuen eller drivhuset - trenger du plass til et spesielt møbel, eller skal det være plass til forskjellige møbler og aktiviteter? Erfaringer tilsier at det kan være en god idé å få seg en hagestue eller et drivhus som er litt større enn det du først hadde tenkt deg.

  • Hvor plasserer man en hagestue på beste måte?

    Planlegg i henhold til hvordan det ser ut i hagen - trær kan for eksempel hindre for både utsikt og innsikt, og ellers gi behagelig skygge. Ofte er det praktisk med en hagestue i tilknytning til en verandadør, men det er ofte også kjekt med en hagestue ute i hagen, spesielt om det er en fin utsikt der.

  • Bør jeg velge kanalplast eller sikkerhetsglass til drivhuset?

    Kanalplast anbefales fremfor alt hvis du vil satse på dyrking, fordi kanalplast isolerer bedre om vår og høst, samtidig som det beskytter plantene bedre mot solen på sommeren. Sikkerhetsglass fungerer også bra for dyrking, men det kan være du trenger drivhusgardiner for å beskytte plantene hvis solen blir for sterk. Hvis du vil bruke drivhuset som et møtested for familien er det ofte penere med sikkerhetsglass man kan se ut gjennom og som slipper inn mer lys.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden