Start sommeren før alle andre. Start prosjektet nå og bli ferdig før sommeren. SE AKTUELLE KAMPANJETILBUD

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Farge

Serie

Minidrivhus


Oppfyll drømmen om å kunne dyrke planter og grønnsaker, selv om du har begrenset plass. Med et minidrivhus eller et lite drivhus kan du dyrke både krydder og grønnsaker.

Minidrivhus for balkong og hage

Ikke la en begrenset plass hindre deg i å dyrke planter. Det finnes både minidrivhus for balkonger og små hager. Hvis plassen er liten, men drivhusdrømmen stor, er dette din mulighet til å kunne dyrke dine egne urter, blomster og grønnsaker.

Den lille dyrkingen

Det er mulig å dyrke alt på et mindre område, og i dag er det både minidrivhus og små drivhus i samme gode kvalitet som de større drivhusene. Et minidrivhus er derfor perfekt for hobbydyrkeren som ikke får plass til et større drivhus. Du må bare planlegge hva du vil dyrke, så du utnytter plassen i minidrivhuset best mulig. Tenker du gjennom hva du vil dyrke og så planlegger litt - da får du plass til overraskende mange grønnsaker og blomster i et minidrivhus.

Et lite drivhus gir mye planteglede

Vi vet at gleden over kultivering av planter er viktig, og mange av oss lengter etter å stikke fingrene i jorden. Å dyrke i et minidrivhus er en aktivitet som ikke tar mye tid eller krever mye plass. Avhengig av hvordan uteplassen din ser ut, balkong eller veranda, kan du tilpasse våre forskjellige varianter av minidrivhus eller små drivhus. Selv om størrelsen er mindre, er kvaliteten like høy og konstruksjonen solid. Slipp plantedrømmene løs og du vil snart kunne høste både krydder og tomater i ditt eget minidrivhus. Les mindre

STOR DRIVHUSKAMPANJE
20% RABATT

20% rabatt på mengder av drivhus og drivhuspakker. Finn din favoritt!

Ikke gå glipp av Skogly tredrivhus.
Bestill senest 27. mai.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden