HØSTENS STORE KAMPANJE ER I GANG! Med inntil 50% rabatt
Indre mål - Bredde 80 cm
Indre mål - Høyde 191,4 cm
Ytre mål - Bredde 84 cm
Ytre mål - Høyde 195,4 cm
Glass 4mm herdet glass
Materialer Aluminium
Farge Hvit / RAL 9010, glansverdi 70
Partitype Sommer
Karm Dørhøyde
Garanti 5 år materialer-, utformings-, og produksjonsfeil
"Etter å ha bestilt skyvedører på nettet ble jeg imponert over rask respons med bekreftelse i detalj og rask levering. Etter å ha mottatt produktene ble jeg imponert over kvaliteten prisen tatt i betraktning. Etter montering er jeg atter imponert over hvor godt systemet er enkelt å sette sammen. Jeg var veldig heldig som hadde en venn med på laget som hadde montert tilsvarende før. Det forenklet veldig da jeg slapp å detalj studere installasjonsbeskrivelsen. Kjempebra produkt og utrolig hyggelige personer man når på telefon hos Grønt Fokus."


, august, 2016

Utvalgte anmeldelser

Kjell Ivar

Produktet holdt hva det lovet

Thore Mørch

Meget elegant og solid

Turid Elisabeth Bekkelund

Fikk satt opp sommerstue i sommer...dette har gjort til at både venner ,famile og naboer har lyst til å gjøre det samme ???? Dessuten har jeg ikke klart å få til noe rimeligere andre steder...Så derfor har jeg anbefalt dere ??

Ottar Alne

God service og ett gått produkt. ?? Er er fornøyd.

tbd

Litt vanskelig å forstå bruksanvisning, men god oppfølgning fra butikken på Forus. Fikk også meget god oppfølgning fra Kristiansand i forbindelse med en liten misforståelse knyttet til leveringen

Atth

Enkel montering og god kvalitet

God kundeservice og gode produkter.

GeirH

Produktet fremstår pent og med god kvalitet. Monteringsanvisningen er svært krevende lesning og kan med fordel revideres av pedagogisk personell.

Flere produkter i denne kategorien

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden