Vårfest – mengder av gode tilbud Se alle kampanjer her
Lamellhøyde 2200 mm
Lamellbredde 127 mm
Antall lameller 8 stk
Materialer 100% polyester
Farge lameller Antrasitt
Garanti Se salgsvilkår
"Lamellgardiner fra Grøntfokus er et kjempe produkt - det som dra ned, er frakt kostnader, betalte like mye i frakt som for produktet? I stedet for å sende med båt??? Kunne dette produktet hvert sendt med Bring og frakt kostnader ville hvert noe helt annet, men produktet i deg selv var veldig bra - kommer nok ikke til å handle igjen før Grøntfokus har funnet en Anne løsning på transport..."


S Solheim , juli, 2019

Utvalgte anmeldelser

Roy Hamsund

Veldig fornøyd! Spent på bestandigheten over tid.

S Solheim

Lamellgardiner fra Grøntfokus er et kjempe produkt - det som dra ned, er frakt kostnader, betalte like mye i frakt som for produktet? I stedet for å sende med båt??? Kunne dette produktet hvert sendt med Bring og frakt kostnader ville hvert noe helt annet, men produktet i deg selv var veldig bra - kommer nok ikke til å handle igjen før Grøntfokus har funnet en Anne løsning på transport...

Einar Boldvik

Jeg har kjøpt flere lammelgardiner i det siste, denne som jeg kjøpte her er minst like bra som de andre jeg har kjøpt gjennom andre. Det er svært få som har så lange som over 3meter skinne og de er også rimelige??

Særdeles bra kvalitet i skinne og oppheng. Enkelt å montere/tilpasse.

Veldig praktisk med gardiner for å skygge for sterk sol.

Feil levert , 2 forskjellige typer

Flotte lamellgardiner med god funksjon. Fremføringsmekanismen i skinnene er ikke helt optimal når man drar fra/til lamellene og derfor glipper den siste stjernen. Ellers er vi godt fornøyd med produktet og det var både raskt og enkelt å montere.

Flere produkter i denne kategorien

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden