Om Grønt Fokus


Grønt Fokus – en ledende aktør i snart 30 år.

Siden starten i 1992 har Grønt Fokus satset på å fylle kundenes uterom. I begynnelsen var det drivhus og drivhusprodukter som stod sentralt, og det var også fokus på videreutvikling av disse produktene med tanke på både barske norske forhold og det rent funksjonelle.

I en lengre periode var det å levere innhold til drivhus, som småplanter og frø, en viktig del av bedriften. Kompetansen på dette området økte og firmaets posisjon i drivhusmarkedet styrket seg. Grønt Fokus var fra begynnelsen av en drivende aktør innen postordre og utvidet i 1996 med flere ansatte. Sortimentet ble samtidig utvidet til også å gjelde hagestuer.

I år 2000 gikk firmaet online med egen nettbutikk. Grønt Fokus har i de senere år også vært en ledende aktør innenfor andre produktområder, men har hele tiden holdt fast på tanken om ”uterommet mellom hus og hekk” og med særlig kompetanse innen segmentet hagestuer og drivhus.

Firmaet inngikk i 2010 en avtale med Skånska Byggvaror, som i 2012 også overtok driften av Grønt Fokus. Dette har medført en styrking innenfor segmentene Grønt Fokus allerede stod sterkt i, i tillegg til økt fokus også innenfor andre områder. I ettertid har Skånska Byggvaror og Grønt Fokus blitt kjøpt opp og inngår nå i konsernet Byggmax Group.

Grønt Fokus hovedkontor ligger i Kristiansand, og her finner man også den eldste butikken til firmaet. I tillegg kan man besøke en av våre tre andre butikker på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Os utenfor Bergen. I butikkene våre kan du se et utvalg av våre produkter der vi fokuserer spesielt på hagestue og drivhus. Men vi leverer våre varer over hele Norge, uansett hvor du bor, som vi alltid har gjort.

Hvis du har spørsmål om våre produkter må du ikke nøle med å ta kontakt. Ring oss på telefon 38 18 18 18 eller send oss en e-post på info@grontfokus.no

PRESSEINFORMASJON
For presseinformasjon og spørsmål angående pressemeldinger, vennligst kontakt:

Thore Fossheim
Markedskoordinator
Telefon 38181818
E-post info@grontfokus.no


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden