Om Grønt Fokus


En ledende aktør i over 30 år

Helt siden starten i 1992 har Grønt Fokus satset på å fylle nordmenns uterom, og da primært området mellom hus og hekk. I begynnelsen var det salg drivhus og drivhusprodukter som stod sentralt, men også fokus på videreutvikling av disse produktene med tanke på både barske norske forhold og det rent funksjonelle.

I en lengre periode var det å levere innhold til drivhus, som småplanter og frø, en viktig del av bedriften. Kompetansen på dette området økte og firmaets posisjon i drivhusmarkedet styrket seg. Grønt Fokus var fra begynnelsen av en drivende aktør innen postordre og utvidet i 1996 med flere ansatte. Sortimentet ble samtidig utvidet til også å gjelde hagestuer.


Vårt kjerneområde

Les mer

I år 2000 gikk firmaet online med egen nettbutikk og Grønt Fokus ble en ledende aktør også innenfor andre produktområder. Man har likevel hele tiden holdt ekstra fast på tanken om ”uterommet mellom hus og hekk” og med ekstra kjærlighet til segmentene hagestuer og drivhus.

Firmaet inngikk i 2010 en avtale med Skånska Byggvaror, som i 2012 også overtok driften av Grønt Fokus. Dette har medført en styrking innenfor segmentene Grønt Fokus allerede stod sterkt i, i tillegg til økt fokus også innenfor andre områder. I ettertid har Skånska Byggvaror og Grønt Fokus blitt kjøpt opp og inngår nå i konsernet Byggmax Group.

Våre utstillingsbutikker

Les mer

Grønt Fokus hovedkontor ligger i Kristiansand, og her finner man også den eldste utstillingsbutikken til firmaet. I tillegg kan man besøke en av våre to andre butikker på Alnabru i Oslo og på Forus utenfor Stavanger. I utstillingsbutikkene kan du se et utvalg av våre produkter der vi fokuserer spesielt på hagestue og drivhus. Men vi leverer våre varer over hele Norge, uansett hvor du bor, som vi alltid har gjort.
Design

Enkelt, solid og gjennomtenkt - det er nøkkelordene vi starter med når vi designer produktene våre. Vi kan holde prisene lave takket være det faktum at vi effektiviserer designet slik at flere deler kan brukes til flere produkter.

Uavhengig av forkunnskaper, bør du som er hendig kunne påta deg et prosjekt med våre produkter og få et vellykket resultat. Og selvfølgelig bør produktet ha lang levetid og være holdbart.

https://www.grontfokus.no/om-gront-fokus/fabrikken
PRODUKSJON

Vi er stolte av vår produksjon, som ligger i Bjuv, Skåne (Sverige). Der jobber vi med materialer og produksjonsmetoder som har så lav miljøpåvirkning som mulig. Vi utnytter bl.a. så mye som mulig av alle materialer, for å unngå å måtte kaste rester.

I tillegg har vi nær kontakt med de andre delene av kjeden som butikk, leveranse og kundeservice der vi bringer inn nye perspektiver på hvordan et produkt kan forbedres. Når du er fornøyd med sluttresultatet, er vi også fornøyde. 

https://www.grontfokus.no/butikker/
Gratis rådgiving

Du kan også forhåndsbestille et gratis rådgivingsmøte med oss der du kan fortelle oss om prosjektet ditt og høre hva vi synes om planene dine. Hver butikk har også noen ganger i året sine egne arrangementer hvor du kan lære mer om plantedyrking og få unike butikktilbud og rabatter.

https://www.grontfokus.no/faq
KUNDESERVICE

Vår kundeservice er åpen mandag til fredag på telefon og e-post. Du kan også få svar på spørsmål via Facebook, Instagram og Messenger. Vi står klare til å hjelpe deg gjennom hele reisen fra drømmen om en vinterhage oppstår til tips etter at vinterhagen er ferdig montert. Hos oss kan du få uforpliktende tilbud om du ønsker å tenke over prosjektet noen dager. Du velger selv om du vil handle i vår nettbutikk, pr. telefon eller e-post. Vi står uansett klare til å hjelpe deg.

Leveranse

Vi benytter oss av velkjente transportører som frakter våre varer rundt om i Norge. Vi har i tillegg også noen egne biler og sjåfører, som alle sørger for at du skal få varene levert i god stand og til avtalt tid.

Før du bestiller en vare får du en antatt leveranseuke. Etter bestilling av en vare får du en ordrebekreftelse med den endelige leveringsuken. Avhengig av pågangen vil vi noen ganger bli klare til å levere noe tidligere enn planlagt, mens andre ganger tar det noen dager ekstra. I slike tilfeller vil vi uansett alltid kontakte deg om dette, og en sjåfør vil alltid kontakte deg før han kommer med en eventuell hjemlevering til deg. Vi forsøker alltid å kjøre med fulle biler der vi kan, for på best mulig måte redusere den totale kjørelengden og dermed klimapåvirkningen.

Hvis du har spørsmål om våre produkter må du ikke nøle med å ta kontakt. Ring oss på telefon 38 18 18 18 eller send oss en e-post på info@grontfokus.no

PRESSEINFORMASJON
For presseinformasjon og spørsmål angående pressemeldinger, vennligst kontakt:

Thore Fossheim
Markedskoordinator
Telefon 38181818
E-post info@grontfokus.no


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden