Viser kommentarer 1 - 6 av 6

   50,0 %
   25,0 %
   12,5 %
   0,0 %
   12,5 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Sigbjørn Hammer

Godt produkt, lett å montere, solid vare,- god service

Har ikke fått montert hagestuen enda, men alle varer ser flotte ut.

Odd Berner Malme

Skyve vinduer og skyve dører virker solid. Holdbarhet og isoleringsevne gjenstår å vurdere. Isomax Pluss leveres kun med hvit lakkert ramme. Fordel om det kan leveres i flere farger.

Inger / Vidar Johannesen

Regnet med at døren hadde endeprofiler i full bredde som var skrudd sammen med bunn og topp-profil. Tetning mot treverk var ingen god løsning. Ellers er døren helt topp. Er veldig fornøyd med kundbehandler på Grønt Fokus i Kristiansand, Tone Repstad.

Bjørn Haukaas

Håndtak sitter ikke godt nok fast etter liming. Montasjebeskrivelsen er for unøyaktig og dårlig illustrert (mangler foto). Strappe-båndene for transport var løse og bare en dyktig sjåfør hindret kollaps av pall. Transportøren tok ikke kontakt tidsnok og sporingsinformasjonen var villedende.

Eg har sendt mail med bilder til Grønt Fokus. Eg h

Dørene ser fine ut, og isolerer bra. Problemet er at det kjem vatn inn i skinnene i endane og der dørene møter kvarandre. Hos oss rant det så mykje vatn inn at me måtte skifta nytt gulv i utestova. Me har hatt mykje jobb med å fuge alle spor der vatn kjem inn. Heilt tett ser det ikkje ut at de blir.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden