Viser kommentarer 1 - 59 av 59

   39,7 %
   37,9 %
   14,7 %
   2,6 %
   5,2 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Randi Kroken Dale

Me bur i utestoga no. Det er kjempegodt å føle ein sit ute når det blåser og regner, og alikevæl sit varmt og tørt. Kvaliteten er me fornøygd mæ

P.T Svege

Må være nøyaktig ved montering.

Hans Petter Sandvold

Passet veldig bra ved montering,behøvde ingen tilpassing.

Ellen Beate kværne

Kvalitet tvers igjennom. Alt kom til avtalt tid, levering gikk smertefritt, og når det manglet en list fikk vi den med en gang, gratis. Vi er veldig fornøyd med Grønt Fokus

Kjempekvalitet på limtreet.

Hans Olav Røise

Førsteklasses og solide materialer. Velutprøvd løsning der alle detaljer er godt ivaretatt (komplett hagestue type Ønske). Godt fornøyd med kjøpet.

Dominik , Froland

Når man følger montasjeveiledning er det ingen problem å sette opp reisverket. Alt kom ferdig kappet og i god kvalitet. Vi er kjempe fornøyd med resultatet og anbefaler Produkter fra Grønt Fokus. Last but not least - Kundeservice er rask og flink , det kaller man SERVICE.

Mikal

Solid reisverk - enkelt å montere. Godt fornøyd!

Glasshussjefen

Ryddig prosess med bestilling og levering. Produktet står til forventningene. Anbefaler.

Vanja Elvenes

Vinterhagen vi mottok var av god kvalitet med gode monteringsveiledninger. Transportskader på kanalplastplatene. God service ved reklamasjon.

Gerd Seljelid

God tilpasning

Kornelis Tonkens

Om man kan plassere den med de mål som den leveres i, så passer det som hånden i hanske. I tillegg så er manualen ganske tydelig om den må tilpasses. Om man har gode nok redskap så er det enkelt, men husk man trenger ordentlig redskap ellers så blir tilpasningen ganske slitsomt.

Marianne Sundseth

Produktet var bedre enn forventet. Utseende og kvalitet var absolutt det vi ønsket.

Irene Thoresen

Vi er svært fornøyd både med byggesettet, service og oppfølging fra Grønt Fokus. Vi har fått ei flott hagestue som vi allerede har brukt hver eneste dag og kveld. Tusen takk! Kan hende jeg sender bilder fra den ferdige stua. Synd det ikke er mulig å legge ved her.

robert hesmyr

veldig god service

Håkon Stokke Sæther

Ble veldig positivt overrasket over kvaliteten på materialene. Har montert en del ferdige byggesett før som lekestue etc, og byggesettet fra Grønt Fokus skilte seg ut positivt! Alt av material var godt dimensjonert, det var brukt limtre av høy kvalitet også der de hadde kunne brukt vanlig skjært material. Det var med rikelig med skruer, møbelvinkler etc og ikke bare akkurat antall som det ofte er. Til og med treverk var det med rikelig av, fikk blant annet en god del panel til overs. Det eneste som kunne vært litt forbedret er monteringsanvisningen. Det er et par punkter som er litt mangelfullt forklart, men ikke verre enn at man må bla litt frem og tilbake for å finne ut av det

Helge B. Klever

Det er" Feire "eg vurderer og eg er sålangt kjempe fornøyd med leveransen . Brukte ca 3 uker på monteringen. Da er bygget komplett med 6 vinduer og 6 dører samt tak. Kunne tenkt meg en noe bedre byggebeskrivelse.??

Ivar Bolstad

Har ikke fått satt det opp enda. Må vente til sumaren. Håper det er bruksanvisning . Ev. At dere sender meg bruksanvisning

Arne Mikalsen

Alt meget bra .Det som ikke er bra er monterings anvisning spessielt for som har med vindu å gjøre

Stian Hasle

Produktet jeg vurderer er hele det brutte hjørnet. Du må se igjennom monteringsanvisningen gjerne en gang ekstra. Passer ikke delen så har du tatt feil del. Det er lurt å sjekke målet imellom så du slipper så mye foringer for vinduet, jeg satt i 2 skruer, satt vinduet inni og måtte flytte litt på foringene. Jeg har etter montering satt inn lister for å skjule kant.

+ Greit byggesett med bra resultat for prisen. - Taket var endel med arbeid enn forventet da alle platene måtte kuttes. - Er ikke helt overbevist av denne såkalte grunnbehandlingen.

En del kvist

Terje Lundø

Det ferdige produkt er veldig bra. Men MONTERINGSANVISNINGEN som fulgte med var helt håpløs. Her må dere ta en god gjennomgang. Videre, tak vinkelbeslag mot vegg er alt for små. Det driver inn vann. Mye silikonering for å tette dette. Nøkkelplassering for låsene er for trange. De er plassert for tett mot ramme. Vanskelig å låse opp. men i det hele en meget bra hagestue.

Litt vanskelig monteringsanvisning Ellers veldig bra.

Ferdigkappet reisverk var raskt og greit å montere. Dette forenklet byggeprosessen, men savnet impregnerte materialer for de deler som utsettes for vær og vind. Erstattet selv noen av disse med mer egnende materialer for en mer varig løsning.

Produktene er bra, men monterisanvisningen kunne vært bedre. Gavlkilen burde enten ha vært behandlet med kvistlakk eller det bør stå i anvisningen at det må gjøres. Ellers er det et fint produkt som vi er fornøyd med

Skinnene passet ikke helt til glasshuset

Knut Isaksen

Vi skulle montere selv, og fant fort ut at bruksanvisningen til tider er meget vanskelig å forstå. Det ble veldig mye frem og tilbake. Monterings anvisningen kunne med stor fordel være mye lettere å forstå, vi hadde spart mye tid. Fikk også feil lister til skyvedørene, tok litt for lang tid å skaffe de riktige. Ellers er vi veldig godt fornøyde, og spesielt med selgeren på Alnabru, Geir. Han har være fantastisk.

Øyvind Solheim

Svært fornøyd med produktet. Bommet litt i bestillingen idet jeg ikke oppdaget at vegg under vindu ikke fulgte med (kunnde vært tydeligere i bestillings-oppsettet til hagestuen). God kvalitet! Svært godt fornøyd med support under montering!

Asbjørn Bendiksen

Bring varsla om forsendelsen per telefon 1 time før leveranse på hytta. Måtte improvisere med en som kunne ta imot. Litt vanskelig å få oversikt over alle kolliene, en mangla, skal få den ettersendt. Bra service og oppfølging fra selger hele tida (Håvard Straumsnes)

Tor Olav Vatn

Settet var helt greit å montere. Viktig å lese monteringsanvisningen, før man begynner. Vi valgte å male delene før vi monterte.

FØRDE

God kvalitet på materialene. Litt dårlig byggeveiledning. Veldig god service, raske å svare på telefon og epost. Anbefalast!

Svein Haare

Monteringsanvisning ikke alltid lett å forstå. Låsesylindre sitter så nær hjørnet at vanskelig å låse innvendig. Kutt ut nøkler og sett inn låseslå som bare vris over for å låse. Fikk forskjellige nøkler, ikke ett sett som passet over alt.

Fridtjov Helland

En stk bord var kappet for kort

Sjur Skridshol

Har kun benyttet hagestuen én helg foreløpig, men det så fantastisk flott ut. Vi er veldig fornøyde og spente på hvordan bygget klarer seg gjennom vinteren.

Er overrasket at det kom med alt du trenger av festemateriell, hadde forhåndsinnkjøpt en god del. P.g.a av kulde har jeg ikke montert dette ennå, så pakken er godt innpakket ennå. Skulle hatt forslag til hva man burde malt/ beiset med. Jeg avventer til litt varme i luften før jeg beiser dette med utebeis.. Dette vil gi oss glede i mange år fremover. God pris, høy kvalitet og god kundeservice.

Trond

Fin passform bortsett fra vindskier som er så korte at halve takrenna stikker utenfor. Så det så ikke ut i måneskinn.

Geir Jakobsen

Ikke alle var kappet rett

Helge Nesse

Under forutsetning at jeg forstår det riktig hva kapade stommar er, så gis tilbakemelding på pre kutt til sommerstue. Til å være byggesett så er det flere deler som må tilpasses/. Kappes.. Bruksanvisningen gir svar på det meste men er ikke altid så lett å forstå. Blant annet så står det at en må legge til litt ekstra på målene, noe som er positivt feil når en monterer prekutt. Dette er selvfølgelig ivaretatt i prekutt produksjonen. Kvalitet på matrial virker å være ok, men for 45x45 så er disse av meget dårlig kvalitet. Masse kvist som gjør at den lett kan knekke. Forøvrig så burde disse også være montert fra fabrikk all den tid en kjøper et såkaldt byggesett.

Ole Flaate

Feil angitt mønehøyde og vegghøyde sammen med uklar dimensjonsangivelse på limtrebjelker resulterte i problemer for tilpasning av byggesettet til mitt prosjekt. Dette ble imidlertid løst i samarbeid med Grønt Fokus. Mønehøyder ser jeg er rettet og i stedet for vegghøyde er angitt takfothøyde. Jeg kunne ha tenkt meg et alternativ for valg av impregnerte limtresøyler!

Flere ujevne lengder, mye som var kortere enn oppgitt, og omvendt

Frode Finstad

Var litt uheldig med diverse problemer men etter noen måneder så er alt bra.

Solveig Ersdal

Monterings anvisningene som fulgte med var til tider nærmest ubrukelige. Dere bør også skrive lengder på de forsjellige materialene som skal brukes, og taksperrene måtte eg forandre på 4 ganger før de ble riktige. Bakveggen var både kappet til feil mål, og feil mål sto i tegningen. Ene takplaten var skadet ved ankomst. Sendte dere bilder av dette, men har ennå ikkje blitt tilbydt ny plate.

Feil levering takplater. Tømmermannen har brukt mange ekstra timer for å tilpasse leverte plater til reisverket.

Tore Bråstad

Generelt dårlig bruksanvisning og div. skader/skjevt treverk

Det var en lakkskade på den ene døra. Kan muligens ha skjedd under transport. Har ikke hørt noe fra produsent, selv om dette ble meldt inn.

Arvid Olsen

Kunne tent at dere kunne tilby å tilpasse trekonstruksjoner etter tilpasset mål. Måtte endre vinkler på alle taksperrer pga jeg hadde litt for lite høyde inne med husveggen. Litt bedre monteringsanvisning.

Karl R. Forwald

Litt unøyaktig og ikke helt samsvar med lengder på materialer og vinduer. Alle slike byggesett bør bygges med en bred nok bunnsville og i ca 50 mm tykkelse for å få et best mulig utgangspunkt for at dører og vinduer kan åpnes og lukkes i mange år. Dette vil også fordele belastningen fra snø på taket på en mye bedre måte mot underlaget.

Per Inge Iversen

Det ferdigkappede reisverket er av god kvalitet og kappet nøyaktig slik at alt passer på en god måte. Det som trekker ned er manglende detaljer på monteringsanvisningen. Anvisningen er standart for alle størrelser og det betyr at du selv må "gjette" litt når man skal montere. Nærheten til Grønt Fokus sitt utsalg var greit for oss slik at vi kunne se på et ferdig reisverk. Med en bedre monteringsanvisning som er tilpasset det aktuelle reisverket så hadde vi gitt en høyere score. De blanke spikrene som levers til panelveggene kunne med fordel vært byttet ut - de blir svært synlige/blanke.

En mnd for sent levert. Skade på den ene takplaten. Limtrdragere av for dårlig kvalitet, spriker i alle retninger. Dørene ser solide ut, flott med nøkkel lås. Mye arbeid med selv å måtte male.

Stuen ble ikke som avtalt levert etter skisse. Dette ble ordnet raskt. Vinkel som skal tette mot husvegg er helt ubrukelig på vestlandet her blåser og regner det på tvers. Det vil også sannsynligvis bli lekkasje med bare en fugemasse mot vegg.

Mangler fortsatt takrenne til bygget.

Ja hva skal jeg si, det ligger på plen enda, enda, enda, etter mye mye greier og problemer, kan ikke si åssen varene er. For varene har skader, venter venter enda på nye varer. Det tok lang tid før vi for nye matrialer. Så vi for ikke satt opp hagestua enda. Det spør om vi for opp hagestua før vinteren. Så vi for ikke satt opp den til våren, tenker jeg

Roar Eide

hva er kapade stommar? Hvis det dreier seg om reisverket i hagestuen så var det kun to hjørnestolper og en tverrdrager som var ferdigkappet,resten måtte tilpasses! Det blir da feil å si at det er lett å sette det opp og at man kan gjøre det selv! Måtte leie inn en erfaren snekker!

Elendig service

Asbjørn Søbye

Aner ikke hva "Kapade stommar" er??!?

Jacob Bekken.

Kontakter og leveranse var meget bra. Vi valgte sommer for det gjorde vi i vår første hagestue med energiglass for ca 5 år siden. Disse hadde en utside og når de var montert riktig, duggetde ikke, Vi valgte også denne gang sommer, men ved temeraturforskjeller, dugget de. Det kunne vi ikke leve med..Sommerstuen er bygget ut fra store dør/vindus arealer som er hovedutsikten vår. Derfor returneres disse om noen dager. I stedet har vi bestilt vår/høst "ISO" som kommer i morgen.

kjell Aune

Gir kun 1 stjerne grunnet at jeg kjøpte en vinterhage for full vinter, men i etterkant merker jeg at kulden slår rett igjenom vinduer og stålkantrammer samt det trekker inn i vindus og dørkarmer, så dette er ikke bra i det hele tatt.

Lars Kristian Bjønness Werven

Skadet reisverk og ikke grunnet.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden