Viser kommentarer 181 - 240 av 395

   48,1 %
   42,4 %
   6,5 %
   0,9 %
   2,1 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Noen deler var saget for kort.

Irene Stuestøl

1) 3 Øderlagte deler, sendt bilde. 2) Dårlige byggebeskrivelser for amatører. 3) Alt for mye matrialer og bjelker til åvers. 4) unødvendig store dimensjoner i reisverk ( sløsing med trevirke ,Ikke grønt)

Filtlist i overkant av skyvedør har falt av, på en dør,

Bjørn Haaland

Terasse stuen er alle tiders blir brukt kontinuerlig hele veien.Negativt: står på ordrebekretelsen at 1 stk vaskepakke Karcher skulle leveres (gave ? )men ingen leveranse,

Helge Huse

Fint byggesett, mye arbeid med kapping & borring & montering av profiler, omtrent halvparten av de minste dimensjonene av treverket var vridd eller hadde skader. Takrenner i 2m lengder blir for dumt når resten av profilene er inntill 5m, det var ikke med tilstrekkelig med nedløp & renner.

Jarle Marøy

Litt mye lyd frå taket når det regner ellers veldig bra.

Får ikke toppscore da hagestuen skal stå ved vestlandskysten og det ikke var mulig å bestille impregnert virke.

Produktet er så langt bra. Det funker fint og ser stabilt ut. Det er også en fordel at det kommer umontert da det dermed er lettere å frakte fram til monteringssted. Et lite minus er monteringsanvisningen. Den kunne vært noe bedre forklarende.

Arne Mikalsen

Materialene kunne ha vært bedre mye kvist og ikke helt rett justert

Kjell Stadheim

Meget godt fornøyd. Vi har nå i etterkant funnet ut at dette skulle vi gjort for lenge siden.

Jon Drogseth

Produktet er topp; 5 stjerner. Det som trekker ned er at det burde være merking av de forskjellige bjelkene. Endel er veldig like størrelse og lengde, så det er let å ta feil. Det kan løses med noe som enkelt som et stempel på enden av bjelken med kategorien den tilhører; C3, C4 osv.

Rune Sorensen

Veldig fornøyd med det ferdige resultater! Installasjonsveiledningen veldig bra. Slet litt med endstykkene til taket, burde vært noe mer romslige oh heller brukt silikon. Dører glir glatt og tilbygget passer fint inn.

Da det er kort tid siden jeg har montert produktet har jeg ikke fått noen erfaring. Låsene på dørene står for nær kormen og er litt vankelige og låse.monterigsannvisningen brukte jeg mye tid på Var vanskelig å forstå.

Arve Sandland

Skyvedører går inni hverandre 1 og 2 dør (har 4 dører) og da er de vannskelige å åpne igjen

K.B.Jenssen

Flotte dører og vinduer, men problem med å låse dørene.

Dårlig kvalitet på glasset. Flatene er små-bølget og gir dårlig sikt på skrå. Endestoppen i skinnene et nok av feil materiale da silikonen ikke hefter seg tilsendt. Det kan fort bli dårlig retning. Forøvrig mange gode løsninger.

Geir Egil tveiten

Minus er kvaliteten på glassene( fikk noen glass som var bølgete)samt savner justeringsmuligheter på dørene.

Presiser at dei oppgidde måla er nettomål.

Einar Eskilt

Hei Er stort sett fornøyd. Det eneste jeg har å påpeke er at listen på vinduet jeg kjøpte hos dere ikke gikk rundt hele vinduet. Kan se ut som om det kan være en liten transportskade.

Svein Erik

Hagestue ble veldig fin ferdig montert. Utfordringen var bruksanvisningene de var veldig dårlige og gjorde montering komplisert. Jeg fikk veldig god hjelp fra support telefonen til Grønt Fokus, uten de hadde jeg hatt problemer med å ferdigstille.

Stig Sætermo

Bra opplegg! Trekker ned en stjerne da rammen på ei dør ikke var festet rett så den løsnet mellom karm og vindu. Skrue som ikke hadde truffet gjengene i profilen. Litt knot å fixe men gikk greit når jeg bare fikk pakningen på plass. Montert fire slike dører nå og de andre har vært iorden!

Produktet virker veldig bra. Greit å montere og virker solid. Låsen virker svak. Levering med norlines tar alt for lang tid. Levert 1,5 uke for seint og ingen tilbakemelding på at det er forsinket...

Både reisverk og alle skyvedørene / vinduene fungerte perfekt. Fikk en takbjelke for mye, men antar det har med valg av tak å gjøre. Var omhyggelig ved montering, sørget for å bruke water, rettholt og de foreskrevne mål. Satte sammen hoveddelen på 3 dager, men brukte ca 3 uker totalt med alle småting inkl gardiner osv uten noe stress.

Joachim Nøkleby

Vanskelig å si noe om den langvarige kvaliteten på produktene, men vi håper selvfølgelig at den et veldig bra også. Foreløpig ser det bra ut.

Ove Silseth.

Skyvedørene ser bra ut, og var grei å montere. På grunn av årstida er den ikke blitt brukt noe ennå. Plasttetninger som skal i hull i gulvprofilen forstår jeg ikke hensikt med. Drenering vil da ble lukket. Vindu burde ha annen karmløsning. Den smale profilen har veldig liten overlapp mot bordkledning, og det går heller ikke fram av brosjyremateriale hvordan innvendig utforing kan kobles mot profil. Men - jeg har fått det jeg har bestilt, og er fornøyd. S ta ikke mine kommentarer som en klage.

kenneth robstad

Greit å montere, virker solid og gjennomført. Bruksanvisning kan det nok jobbes litt med. Et par ting man måtte ta hensyn til som ikke stod i bruksanvisningen. Fikk god hjelp på Mjåvann

Jon Erlend Vinje

Bra kvalitet på glass og stål/skinner. Dørene glir godt og virka tett. Små plastdeler litt for dårlig. Løysing for foring og listing kunne hvert bedre. Nøkkel litt fungera bra, men plassert allt for nært karmen. Allt i allt verdt pengene.

Ivan Endre

Da jeg kjøpte produktet, så kunne kundeservice opplyst meg om at ene viduspatti av 4 stk ble smalere da jeg bestilte lysmål 3,2 m Tok det som en selvfølge at bredde ble fordelt på 4 dører. Ble litt ekstra arbeid med kapping, Hadde dere opplyst meg om jeg har «mulighet til å øke bredde til 3,3 m (10 cm)« da hadde jeg spart meg arbeid med kapping av skinne og viduspartier hadde blitt like breie, må også si at dette ser noe skjemende ut fra utsiden da ene vindu ble smalere. Tegningene er litt vanskelig og forstå, og det er veldig smått skrevet. Har ellers ingen ting å utsette på produktet Go kvalitet

Ok produkt, men monteringsanvisningen kunne vært mye bedre

Øyvind Mørk

Montering var mer krevende enn jeg fikk inntrykk av i beskrivelsen. Pga av leveringstidspunkt har jeg ikke testet produktet vinterstid, men erfaringen så langt ser bra ut. Dette er mitt andre produkt fra Grønt Fokus, neppe siste gang!

Bergenser

Forferdelig dårlig bruksanvisning. Jeg har til gode å møte en eneste person som ikke har en haug med deler liggende igjen etter at monteringen er ferdig. Dårlig og klissete løsning for å sette sammen rammen, da det i hjørnene skal benyttes noen plastdeler (som faller fra hverandre) og silikon. Det er også vanskelig å fjerne klistrelappene som de har montert på glassene. Det virker som om de har brukt unødvendig mye lim eller feil type lim for å feste disse lappene. Når døren etter en del frustrasjon er montert og klar til bruk så virker den solid og er fin å se på.

Audun Pedersen

Kvalites leveranse til avtalt tid og kost

Jarle Jacobsen

Ser så langt ut til å være meget god kvalitet på produktet. Monteringsanvisningen er god, men kunne vært enda bedre om man skygget unna google translate! Hva betyr for eksenpel «språkverkstaden»?

Ronald Stock

Bortsett fra leveringen med omlasting og derfor forsinkelse med den viktigste del av forsendelsen som medførte at jeg fikk litt ekstra kostnder er jeg meget tilfreds med kjøpet.

Jan Helge Risdal

Som forventet??

Vi er veldig fornøyd. Det skal ikke mye sol til før temperaturen skyter i været : ) Derfor er vi også veldig glad for at vi har skyvedører på to sider, slik at vi har mulighet til å få litt gjennomtrekk. I tillegg ønsket vi størst mulig åpning, og derfor skjøv vi midtstolpen ut mot siden. I stedet for å ha to skyvefelt i front, har vi nå ett stort, og et fast glass ytterst på den ene siden. Godt også å ha samarbeid med dyktige snekkere som vet hva som må til, og som kan tipse om gode løsninger. Litt småpirk, men alt i alt har vi fått et nytt favoritt-tilholdssted!

Jan Tore Hoem

Bør pakkes på en måte som at produktet ikke skades under transport. Kontroller sending for feilpakking av komponenter før sending til kunder. Har desverre opplevd begge deler på min bestilling.

Tone Næss

De første varene var ødelagt etter transport med Bring, men den neste leveringen var upåklagelig. Både bil og sjåfør fungerte flott, og leverte fine varer

Meget bra.

Rune Jensen

Grei bruksanvisning, men de forskjellige delene burde hvert nummerert i forhold til bruksanvisningen.

R.Grønevik

Kjøpte utestue.Bruksanvisning kunne vært bedre.

God service ????

Ivar Blomstervik

Brukerveiledning. Dårlige /vanskelige illustrasjoner !

Er godt fornøyd med skyvedører til utestuen. Lette å åpne og lukke. Virker solide. Det eneste som ikke er så bra er at det er trangt om plassen for å få låst dørene. Liten låsesylinder og nøkkel/ trangt å komme til.

Geir Jakobsen

Velgig fint, vanskelig å montere

Bjørn

Fornøyd med produktet og leveranse. Brukte litt tid på samesetting av ramme til skyvedører.

Bjørn Rønneberg

Komplisert instruksjonsbok

Litt dårlig forklart på monteringsanvisning på vinduer og karmer.

Bjørn fugelsnes

En veldig dårlig monteringsanvisningen. Posene med deler skulle vært nr med bokstaver med henvisninger i monteringsanvisningen.

Erik Nordby

Produktet svarte til forventnigene. Alle deler fulgte med og det var til og med litt til overs. Veldig bra. Det enste som trekte ned var ikke selve produktet men rot ved levering av transportør.

Øystein Fuglestad.

Fantastisk produkt. To skruer til innfesting av lås manglet.

Rune Akerø Svenslid

Kvalitet super, men monteringsanvisning kan utbedres. Eller er vi svært fornøyd og glad vi kjøpte hos dere, både i forhold til levering, pris og kvelitet

Thor Gunnar Olsen.

Ok kvalitet men noe lakkskader, trolig under transport

Magnus

Vi er godt fornøgd med produktet. Vi kjøpte 2 stk skyvedører 3.30 meter og 1.50 meter, i tilleg til 2 stk faste glass. Leveransen kom på tunet med lokal transportør til avtalt tid. OK monteringsanvisning. Ved spørsmål ang montering så var sørvistelefonen nyttig! Vi fekk klare svar på våre spørsmål uten å vente i telefonkø:-)

Trond Alvin Eriksen

Produktet er nesten ferdigmontert og har til nå vært ihht mine forventninger. Produktet er faktisk mer solid enn hva j forventet. Kunne ha bedre montasjeanvisnong for vinduer. Spesielt fastmonterte. Mye restmateriell. Både skruer og treverk. Totalt sett veldig fornøyd så nå gjenstår det å ta i bruk.

Hans-Petter Henricks

Transport tapen på glassene var vanskelig å få av. I tillegg ligger det en film eller en hinne på glassflaten som kommer frem i fuktig vær. Denne er også vanskelig å fjerne.

Einar M Nordnes

Gjennomgående god kvalitet. Noe uferdig pakningsløsning.

Marvin Juliussen

Produktet Var etter forventning, men låsesystemet er litt svak da jeg knekte låsehaken på ene siden under test.

Tom

Flott dør som var grei å montere. Låsen er det eneste jeg har noe å utsette på, her skulle rammen vært litt bredere slik at det hadde vært lettere å låse døren

Kjell Sanden

Monterings anvisningenvar mangel full. Må endres til mer detaljert utførelse. Den som har laget monteringsanvisningen har tydelig vis ikke montert dette produktet.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden