Viser kommentarer 1 - 16 av 16

   41,4 %
   51,7 %
   3,4 %
   0,0 %
   3,4 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Trond

Når jeg fikk alt ble det bra.

Ole moen

Sålangt er jeg svært fornøyd. Ingen lekasje ennå.

Lars H

Alt virket bra - viktig å lese monteringsanvisning. Var vanskelig å skjære med sag som "kilte" seg, men etter å ha sprayet sagen med litt silikonspray, fordelt dette utover og tørket av overskytende så gikk det veldig greit.

O.T.Jensen

Meget fornøyd

Arnold Ruud

Enkel å tilpasse i lengde og bredde med vanlig korttannet håndsag. Lett å håndtere ved montering så lenge platene er tørre. Veldig glatte ved minste fuktighet.

Øyvind øye

Det kom ikke frem at når jeg bestilte ukappet at dette ikke var behandlet . Selger var tydelig på at det var meget besparende å få det ferdig behandlet Har fått en fin hageste som vi er meget fornøyd med Har noen fine bilder som dere kan få bruke

Kenneth

Meget lett å montere selv. Satte opp råbygget ut ifra tegninger og mål på nettet. Alt passet perfekt. God service i butikken i Oslo

Kurt Bøyum

Kjempefornøyd med taket, skulle vert ferdig med pakninger og hull til skruer. Monteringsanvisninga var eit helvete. Fått det opp og godt fornøyd. PS. Brukte furu til berelag, medfølgende skruer var diverre flere som knakk rett av halveis innskrudd, tålte ikkje å møte kvist.

Knut Brandal

Kunne hatt profila til bruk på valm, her må eg gå te blikkenslager og få laga noke..

Arild S. Medby

Meget dårlig ufullstendig monteringsanvisning. Ikke ferdig kappet produkt. Stor mulighet for feil montering /kapping.

Svak monteringsveil. Etter flere gjennomlesninger var jeg ikke trygg på detaljer. MEN, nå kan jeg det ??

Geir Erik Larsen

Veldig godt fornøyd!

Herman Løver

Kunne fått topp, men jeg syntes listene var vanskelig å få på. Så langt har jeg ikke noe å klage på.

Trond Smestad

Litt vanskelig å få montert festeskinnene. Brukte mye tid på å studere monteringsanvisningen

Alt var med i leveransen. Er litt skeptisk til om dette taket tåler den vinden vi har på Jæren.Føler at det beveger seg ogløfter seg på midten.Har sperr på cc 60.Kunne det vært brukt øvre del al list med pakning på midten og skruer gjennom.Har mont alt riktig etter beskrivelse. Er pensj. byggmester. Comfort 32 mm.

Helge Nesse

Montering pågår i disse dager. Ser ut som om det skal bli bra. Mye boring i feste beslagene, men ser lyset i tunnelen. Kunne med fordel vært forhåndsboret fra fabrikk tenker jeg. Platene er 120 cm brede noe som gjør det ekstra utfordrende og komme til å få montert alle skruer og beslag. en halvgammel kropp strekkes til nye høyder :-) På vindfulle vestlandet så er jeg litt skeptisk til om platene er tilstrekkelig festet da det ikke er noe feste på midten av platen. Om det er godt nok vil en se i første stormen. Håper dette med vind er tenkt på?
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden