Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

ET ÅR MED HAGESTUEN, DRØMMEN


Etter å ha drømt lenge fikk barnefamilien seg endelig en hagestue. Nå, etter omtrent et års bruk, fikk vi et intervju med familien som ønsket å dele sine erfaringer om hva hagestuen har betydd for dem og hvordan de bruker hagestuen sin i hverdagen.


Før dere fikk egen hagestue, hva tenkte og følte dere om det, og hvorfor ville dere ha en hagestue til deres nye hjem?

- I vårt gamle hus var det ikke noen hagestue, men vi planla og drømte alltid om å bygge en. Dessverre skjedde det aldri, fordi vi visste at vi skulle flytte ut derfra en gang. Da vi bestemte oss for å bygge et nytt hus var et av de åpenbare prosjektene å også skaffe seg en hagestue. Nå var vi endelig i stand til å kunne realisere vår langsiktige drøm, forteller pappaen om sine tanker om hagestuedrømmen til familien.

Uterum


Dere valgte hagestuen som heter Drømmen. Hvorfor akkurat denne modellen?

– Vi hadde et jevnt og godt samarbeid med Grønt Fokus konsernet fra starten av, og i tillegg hadde vi noen kriterier som vi ønsket å holde oss til. Huset vårt er et trehus, så vi ønsket også en hagestue med reisverk i tre. Katalogen var veldig inspirerende med innhold av høy kvalitet - jeg vil si at det etter min mening er til og med den flotteste katalogen som er tilgjengelig på markedet – Så det var hyggelig å bla gjennom og se de forskjellige alternativene i den.

Vi elsker retrostilen og Drømmen passer stilmessig perfekt mot huset vårt og det vi liker. De store limtrebjelkene som vi kunne male i samme farge som huset var også et stort pluss.


Les mer om vår populære hagestue Drømmen som finnes i 52 størrelser og varianter.

 

Bildtext


Hos Grønt Fokus kan du velge sesong for å tilpasse hagestuen din til hvor lenge i året du har tenkt å bruke den. Da vil isolasjonsevnen til både tak og skyvepartier matche hverandre. Hvilke kvaliteter ønsket du for din hagestue og hvorfor?

- Vi ønsket definitivt en hagestue som forlenger sommeren i begge ender, og derfor ble det en modell tilpasset hele sommerhalvåret, og som kan brukes fra vår til høst. Vi begynte å bruke hagestuen rett etter at snøen hadde smeltet om våren. Vi isolerte ikke hagestuen, men det er fortsatt fint å tilbringe lange høstkvelder der og spise middager med familien. Vi planlegger å kjøpe et infrarødt varmeapparat som en ekstra varmekilde, for å kunne nyte favorittplassen vår enda lenger. Foreløpig har vi fortsatt klart oss ekstra varmekilder, sier faren fornøyd.

Bildtext


Hva slags mottakelse har hagestuen fått fra naboer og venner?

- Mange har funnet hagestuen stor og romslig fordi vi har både en spisegruppe for koselige middager og et salonghjørne med sofa for sosialt samvær. I tillegg til romsligheten har mange lagt merke til reisverket i tre. De synes den har markert seg positivt ved å ha blitt malt i den samme farge som fasaden. Kommentarene har vært positive på alle måter, noe som føles bra.

Bildtext


Det er kjent at hagestuer er allsidige rom, men hvordan bruker dere hagestuen i de forskjellige årstidene?

– Nå under koronapandemien har det fungert som et arbeidsrom der jeg har hatt mange digitale møter. Om sommeren har den imidlertid i stor grad bare blitt brukt av familien. Vi griller og spiser sammen i hagestuen eller vi sitter sammen med naboene våre og nyter noen glass vin. Det har blitt familiens naturlige samlingsplass. På våren og høsten har det betydd en utvidet utendørssesong for oss, og om vinteren har den fått en mer funksjonell funksjon som oppbevaringsrom for grill og andre hageobjekter. På denne måten kan vi bruke hagestuen hele året.

Bildtext


Har hagestuen innfridd forventningene deres og hva er det beste med hagestuen?

- Den har definitivt oppfylt våre forventninger, og vi har vært veldig fornøyd med det - både med kvalitet, materialer og utseende. Det beste er at det gir oss mer plass. Det har blitt et sted det er fint å samles med familie, venner, bekjente og slektninger. Når du legger til at samarbeidet med Grønt Fokus har vært så bra fra start til slutt, og at vi er veldig fornøyde med kvaliteten, fikk vi virkelig det vi drømte om.


Skap et hjem fylt med glede! Bestill katalogen for 2024 som er fylt med inspirasjon og tips.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden