Hagestuen - drømmenes plass

En hagestue er fleksibel. En hagestue kan tilpasses både form og personlighet. Det kan bli den plassen der drømmer både begynner og virkeliggjøres, og et sted der gode minner skapes. Vi har truffet Sabina og Thomas. Begge har bygget hver sin hagestue med ulike formål i tankene. Sluttresultatet for dem begge to har likevel blitt det samme; økt livskvalitet.

En hagestue for trening og harmoni

Sabina Dufberg er en av Sveriges største treningsprofiler. Da barna hadde vokst seg så store at de hadde tatt over alle rommene i eneboligen i Huddinge utenfor Stockholm, trengte Sabina å finne ny plass til seg selv. En plass der hun kunne trene og finne harmoni. Valget falt på en hagestue påkoblet huset. Ved hjelp av en håndverker bygget Sabina seg en hagestue optimalisert for trening, og der grensene mot naturen ble visket ut.

Hagestuens beste fordeler ifølge Sabina:

  • Lyset. Jeg kan virkelig anbefale den som bygger en hagestue å bygge med store glasspartier.
  • Fellesarealet. Vi har skapt et rom der hele familien kan omgås og gjøre gøye aktiviteter sammen.
  • Nytelsen. Hagestuen trenger ikke være en plass der man må gjøre alt mulig rart i. Det er godt å ikke gjøre noe som helst av og til også. Bare nyte.
Til alle hagestuer

Kreativitet året rundt

Thomas Berhof hadde akkurat gått av med pensjon da han gjenoppdaget en gammel og glemt hobby - kunstmaling. Nå som han ikke lenger var i arbeid kunne han kanskje gjenoppta denne aktiviteten? Thomas var nøye med å velge rett plass på tomten til hagestuen. Lyset er viktig når man skal male. Til og med størrelsen på hagestuen var sentral for Thomas – han trengte nok plass til både staffelier, farger og pensler.

Thomas beste tips til den som vil anskaffe seg hagestue:

  • Plassen. Tenk nøye på hvor du plasserer hagestuen.
  • Formålet. Hva skal du gjøre i din hagestue? Tenk gjennom det nøye før du begynner å bygge, så du ikke glemmer noen viktige detaljer. Sørg for at du kan bruke hagestuen hele året også.
  • Størrelsen. Velg riktig størrelse på hagestuen, slik at du kan gjøre alt du har drømt om å kunne gjøre i dette nye favorittrommet.
Fakta

Sabina Dufberg

Bor: Huddinge
Vinterhage: Lykke
Størrelse: 21,5 m2
Bruk av vinterhagen: Trene og tilbringe tid med familien

Fakta

Thomas Berhof

Bor: Gottskär
Skyvvepartier: Isolent
Størrelse: 12 m2
Bruk av vinterhagen: Som atelier. Kunstmaler som fant veien tilbake til pensler og malingstuber i vinterhagen.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden