Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Du har kanskje allerede bestemt deg for hvilken form du vil ha på din hagestue eller vinterhage. Nå må du bestemme deg for når du vil bruke den. Ønsker du å sitte i en helårs vinterhage, når snøen gjør bakken hvit og temperaturen går ned på blå side av termometeret? Eller ønsker du aller helst bare en oase for sosialt samvær på vakre og varme sommerdager? Dette avgjør du selv ved å velge tak og skyvepartier med isoleringsevner i henhold til når på året du ønsker å sitte i hagestuen din.

https://www.grontfokus.no/cguide

SOMMER

​En hagestue som kommer mest til sin rett på sommeren. Her får du beskyttelse mot regn, vind og mygg, og du får mange, lange og varme sommerkvelder.

https://www.grontfokus.no/cguide

FORLENGET SOMMER

For den som ønsker å forlenge sommersesongen litt i begge ender. Med dette valget får du skyvepartier med energiglass som slipper solvarmen inn, og hindrer mye av solenergien i å slippe ut.

https://www.grontfokus.no/cguide

VÅR / HØST

Hvis du ønsker å nyte hagestuen nesten hele året rundt er dette det riktige valget. Her får du en bedre isolert hagestue som holder enda litt mer på varmen. Her kan du sitte fra tidlig vår til sent på høst. Med litt ekstra oppvarming kan du også sitte der på vinteren, avhengig av temperaturen utenfor.

https://www.grontfokus.no/cguide

VINTER

Her får du vår beste kvalitet med stilig design. En helårs hagestue kaller vi for en vinterhage og denne kan du bruke hele året, sommer som vinter. Skyvepartiene har brutte kuldebroer og taket av kanalplast er hele 50 mm tykt. Dette betyr gode isolerende egenskaper og i denne vinterhagen skal det lite ekstra varme til før du får god komfort. Med en helårs vinterhage får familien et sted å være til alle årets begivenheter og for alle årstider.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden