Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.
Se alle våre kanalplasttak

Uterumstak

DET SIER BARE ”KLIKK”

Våre nyutviklede kanalplasttak er nå enda bedre og enklere å montere. Det krever nå mye mindre håndverkerkunnskap og verktøy enn før, for å få taket på plass. I tillegg gjøres jobben på betydelig kortere tid. Velkommen til et rimelig tak av høy kvalitet, som er omhyggelig testet og monteres raskt på plass.

Du får alltid 10 års garanti på UV- og IR-bestandigheten på våre kanalplasttak.

Se alle våre kanalplasttak

GRATULERER TILL ALLE GJØR-DET-SELVERE

Du ønsker et kanalplasttak som er enkelt å montere. Uten vanskelige moment, og uten at det tar lang tid. Dette har vi funnet løsningen på! Et hagestuetak med nye profiler av høy kvalitet som enkelt klikkes på plass. Uansett om du er håndverker, hobbysnekker eller bare en som liker å gjøre ting selv, så er dette et tak for deg. For å forenkle hele monteringsprosessen har vi blant annet gjort følgende:

 • Redusert antall trinn der du må gjøre egne modifiseringer, utsparinger, etc. Kanalplasttaket ditt vil være på plass på mye kortere tid enn før.
 • Produsert nye dekkprofiler som er laget av plast med god UV- og fargebestandighet. De har høy overflatehardhet og overflatefinish. De klikkes enkelt på og sitter deretter på plass.
 • Designet taket slik at det monteres uten synlige skruer, noe som gjør installasjonen mye raskere. Du får også et tak med glatt topp som er lett å holde rent.
 • Laget helt nye tetningslister som er enkle å montere og ikke krever ekstra silikonforsegling i samme grad som før. Du trekker tetningslisten på plass i profilene med et enkelt grep.
 • Forbedret takets aluminiumprofiler slik at de nå er enda mer robuste og også anodiserte; det vil si behandlet for å beskytte og beholde utseendet selv over tid./li>

 • Tar det lang tid å montere?

  Hvis det forberedende arbeidet med bjelker etc er fullført, vil installasjonen av selve KLP-taket ikke ta lang tid. Med den nye profilpakken omtrent tar det ca. 50% kortere tid enn før. Tid er også penger, spesielt hvis du har ansatt en håndverker.

 • Er taket vanskelig å montere?

  Vårt nye kanalplasttak har blitt både bedre og enklere å montere, noe som betyr at det kreves mindre håndverkerkunnskap og verktøy enn før for å få taket på plass. I tillegg på betydelig kortere tid.

 • Er taket testet?

  Ja, det er testet av Rise (Research Institutes of Sweden AB) med tanke på lufttetthet, regntetthet, sikkerhet mot vindbelastninger med klassifisering i henhold til SS-EN 14351-1:2006 + A2:2016.

 


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden