SE HER! Hele 30% rabatt innen hagestue! Gjelder t.o.m. 6. februar. Til kampanje

Inspirasjon


Tilbake

Kundereportasje


NÅR EN STYLIST SKAFFER SEG EN HAGESTUE, SKJER DET ENDRINGER FRA SESONG TIL SESON

Camilla Perez jobber som stylist innen mote, innredning og mat. Hun bor sammen med mann og 3 barn i en enebolig fra 1939. Huset har gjennomgått en renovering de siste 15 årene og våren 2015 bestemte familien seg for at det var på tide med en hagestue.
- Det var en fin anledning til å få litt større plass. Vi har også hatt mange trivelige kvelder i naboens hagestue, så vi visste hva vi ønsket, sier Camilla Perez.
Familien valgte en vår/høstvariant med ubrutt tak som sto i stil til funkishuset deres. Men hvordan tenker en stylist som jobber med innredning, når den nye hagestuen skal fylles med interiørdetaljer?
- Huset er hvitt med mye hvit innredning. Da må man prøve å gjøre det litt lunt og koselig med farger som står i kontrast til resten. Camilla bytter også ut interiøret alt etter hvilken sesong vi er i.
- På høsten blir det mørkere med saueskinn og sorte rottingmøbler. På vinteren setter jeg inn juletreet. Det synes godt fra stuen vår og så slipper vi granbar i stuen når treet begynner å drysse. 
Vi oppbevarer også en del planter i hagestuen på vinteren. På våren setter vi stiklinger og frø, og om sommeren setter vi ut et ekstrabord slik at vi kan invitere venner på middager.
- Det er et fantastisk anvendelig ekstrarom med hagen rett på utsiden. Noen generelle innredningstips har hun ikke. Det kommer an på hva du selv ønsker å bruke rommet til. Jeg har en stilren smak, men lykter og lys blir aldri feil. Det er også viktig å ikke fylle hagestuen for mye. Man bør kunne komme seg lett og smidig ut i hagen og kunne bevege seg ganske fritt.
Hun har oppdaget fordelene med hagestue også i jobbsammenheng:
- Jeg lagte en reportasje for et magasin der vi brukte hagestuen til intervju. Vi satte inn et juletre og tok med oss pepperkakedeig. Det ble en koselig julestemning! Taket slipper gjennom ett lys som er helt fantastisk til fotografering.
På Instagram kan du følge Camilla på Camillastylist.


"Det er et fantastisk anvendelig ekstrarom med hagen rett på utsiden"

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden