SE HER! Hele 30% rabatt innen hagestue! Gjelder t.o.m. 6. februar. Til kampanje

Frittstående hagestue ved bassengkanten!


Bassenget og terrassen var første skritt. Da man la til den frittstående hagestuen ble det skapt hjemme-magi. Bli med til Jennie og Johans bassenghus.

Jennie og Johan bor med sønnen Melwin i et klassisk eneboligområde fem minutter fra bysentrum. Man bygget mengder av slike 1,5-etasjes boliger på 70-tallet. Men til og med i helt vanlige hus kan man skape ekstraordinære miljøer i dag. Paret satset på en stor hagestue på den andre siden av bassenget. 21 m2, med plass for både en sittegruppe og spisegruppe. De valgte sommersesong, men kompletterte med en gasskamin og valgte også å legge inn elektriske stikk.

– Da kan man benytte seg av hagestuen på høsten også. Og det er fint å ha vårt Sonos-system der ute, slik at vi kan spille musikk ut til bassenget. Vi monterte også lamellgardiner på sidene og i taket, så nå kjennes hele rommet som en stor utelounge.

– Det blev knallbra! Vi er der hele tiden. Vi spiser både lunsj og middag der. Melwin sover middag i hagestuen også. Vi henger med vennene våre der på kveldene etter at vi har grillet. Naboene har vært og sett og er imponerte, så nå vil de også ha. Vi er virkelig kjempefornøyde!

Har dere noen tips til andre hagestuebyggere?
– Man må være minst to når man begynner! Vi bygde selv med hjelp av min far. Vi sorterte først opp alle deler på gresset, for å få overblikk. Siden leste vi nøye gjennom instruksjonene, både èn og to ganger. Da vi etter hvert forstod tegningene gikk det raskt. Vi jobbet bare i helgene og brukte fire helger til sammen, med maling og alt. Da tok vi det likevel relativt rolig, og hadde god tid til lunsj og grillkvelder også.

– Mal delene før de monteres! Vi gjorde ikke det i begynnelsen, men jeg er ganske nøye, så vi tok alt ned igjen og malte først. Sluttresultatet ble bedre da. Og ta med en takrenne som tilvalg! Ellers skvetter vannet opp på veggene. Det er helt klart verdt den ekstra kostnaden.

Har dere snekret ferdig på hjemme-drømmen nå?
– Nja, vi setter kanskje sammen et utekjøkken neste sommer. Vi drømmer om det. For da skulle det gå an å benytte seg av uteområdet enda mer.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden