SE HER! Hele 30% rabatt innen hagestue! Gjelder t.o.m. 6. februar. Til kampanje

Inspirasjon


Tilbake

Kundereportasje


DRØMMEN SOM BLE TIL LIVSNYTERI

Karin og Arne bor i en enebolig, men drar så ofte de kan til sommerstedet ved kysten. De kjøpte stedet for 15 år siden. Da var hytta på 32 kvadratmeter og hadde en fin terrasse med utsikt. Siden den gang har sommerstedet blitt modernisert og utvidet til 75 kvadratmeter. Hagestuen som de bygde sommeren 2014 ble prikken over i’en.
- Vi hadde en terrasse som vi likte å sitte på, men mye vind gjorde at det ofte var litt for kaldt å sitte der. Når regnet hang i luften visste man aldri om man skulle spise middagen ute eller inne. Etter et stort selskap med gode venner og masse slekt der regnet høljet ned, bestemte vi oss for å bygge en hagestue, forklarer Karin.
Ekteparet bestemte seg for Optimal S30.
- Det er et område med stein og fjell så grunnarbeidet tok litt tid. Vi leide inn en entrepenør med gravemaskin og gravde også en del for hånd. Vi hadde en snekker til å hjelpe oss å sette opp reisverket. Alt i alt brukte vi ca 5 uker på prosjektet.
- Sluttresultatet ble så fint og vi synes det er verdt hver krone og hver time med arbeid. Dette ble faktisk enda bedre enn vi forventet. Vi sitter nesten aldri på vår gamle terrasse lengre. Vi er i hagestuen uansett vær. Vi åpner glassparti ene når det er sol og varmt vær. På de aller varmeste dagene, føler vi også at hagestuen gir et svalt område.
Karin og Arne valgte en hagestue som kunne forlenge sommeren deres. Når vi treffer ekteparet i midten av oktober har de akkurat vært på sommerstedet for å stenge ned for vinteren.
- Det var ikke mange varmegrader der ute denne helgen, men vi satt i hagestuen likevel. Vi har til og med funnet at vi kan sitte ute i hagestuen og se på TV’en som står inne i stuen. Vi har sittet noen kvelder og sett på Idol. Når den beste deltakeren ryker ut snur vi bare stolene og nyter utsikten i stedet!

 

 


"Vi sitter nesten  aldri på vår gamle terrasse lengre. Vi er i hagestuen  uansett vær."

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden